Spring til indhold
Hjem » Om Julie

Om Julie

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2016 og autoriseret af Psykolognævnet i 2020.

Jeg er TRE-udbyder og ÅndedrætsInstruktør.

SLOWME Psykologpraksis er etableret i 2022.

ÅndedrætsInstruktør ved Fundamentet Odense december 2023

Krop og bevægelse

Jeg har en særlig interesse i krop og fysisk bevægelse. På universitetet skrev jeg speciale om krop og identitet. Jeg er optaget af, hvordan vi kan lindre ubehag ved at tænke kroppen ind eller anvende andre metoder end blot samtale.

Jeg er orienteret mod krop og bevægelse både, når der er tale om stresstilstande, traumer og depression. Jeg søger aktivt samarbejde med andre behandlere.

Psykolog Julie Demosa Enevoldsen slowme psykologpraksis
Foto: Rasmus Boldt

Bæredygtighed i eget liv

Livet skal være bæredygtigt. Det skal ikke blot være noget vi siger, men noget vi gør. Alt for mange mennesker trives ikke og mange oplever, at der er ubalance mellem det livet kræver af os og vores værdier og ønsker.

Det betyder også, at jeg selv har valgt at blive selvstændig – for at undgå at blive syg af den etiske stress, som man kan komme til at lide under som behandler.

Erfaring

Jeg har gennem årene arbejdet med både børn, unge og voksne, på offentlige og private arbejdspladser.

Jeg flere års erfaring fra det specialiserede børneområde, hvor jeg har arbejdet på behandlingshjem og opholdssteder for anbragte børn og unge. Dette betyder, at jeg i dag tilbyder forældrerådgivning, supervision og udarbejder psykologiske undersøgelser på børn og unge.

Jeg har erfaring fra flere ansættelser inden for det arbejds- og organisationspsykologiske område, blandt andet som organisationspsykolog og som HR-konsulent. Dette har betydet, at jeg har en særlig interesse for stress og udbrændthed, pausekultur og digital hygiejne samt mobning og krænkende handlinger.