Spring til indhold
Hjem » Events med TRE®

Events med TRE®

Her på siden kan du holde dig orienteret om kommende events med TRE®

Der er aktuelt ikke planlagt workshops. Kontakt mig, hvis I fx er en gruppe, der ønsker en særlig TRE-workshop kun for Jer.

Reducer stress og opnå velvære med TRE® – en oplevelse ud over det sædvanlige.

SLOWME Psykologpraksis udbyder velvære-workshops med TRE® for dig, der gerne vil forkæle dig selv og krydre din weekend med ro, dybdeafspænding og fornyet energi.

TRE® er en forkortelse for Trauma Releasing Exercises. Metoden består af både stående og liggende strækøvelser, som laves på yogamåtter. Strækøvelserne sætter gang i vibrationer i kroppen. Disse spontane rystelser bidrager til at genskabe balancen i nervesystemet, hvorved man opnår stor afslappethed og velvære både fysisk og mentalt.

Workshoppen: Workshoppen varer 2 timer. Workshoppen indledes med et kort oplæg om, hvordan stress og traumer kan påvirke vores krop og hvordan TRE® kan være med til at afhjælpe de gener vi oplever som følge af daglig stress og belastning.

Vi afprøver herefter metoden. Øvelserne får kroppen til at vibrere og frigive spænding. Undervejs følges deltagere tæt af autoriseret psykolog og TRE®-udbyder, hvilket giver optimale vilkår for at lære metoden, så man kan fortsætte på egen hånd. Vi slutter af med afspænding og lidt godt til ganen. Der vil være god tid til at drøfte mulighederne for at implementere TRE® i hverdagen.

Er du interesseret i TRE®-hold kan du blive skrevet op – så giver vi besked, når vi har deltagere nok.

Praktisk: Tag behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i. Vi skal ligge en del ned, så hav gerne en ekstra trøje og varme sokker med.

Deltagelse: Har du kredsløbsproblemer bør du afklare med din læge, om du kan deltage. Hvis du har haft hjernerystelse eller har været i psykiatrisk behandling skal du kontakte Julie inden workshoppen og drøfte mulighederne for deltagelse. På workshoppen tager vi hensyn til skavanker. Gravide er meget velkomne – kontakt Julie, hvis du har brug for vejledning ift. din graviditet.